TV Barrandov přidává dva nové pořady

Soukromá televize Barrandov začala 16. února vysílat dva nové pořady. Příznivci se mohou na nové počiny těšit každý pátek od 20:15 a 21:20 na TV Barrandov.

První z pořadů, který mohli diváci zhlédnout byl Tenký led. Moderátorka Dana Morávková, si do studia zve hosty, se kterými debatuje o kontroverzních tématech. Morávková se svými hosty tak například diskutuje o tom, jak se vyrovnat s tím, když má vaše dítě rakovinu nebo jakou moc má bulvár. Mezi hosty jsou jak celebrity, tak také hrdinové všedních dní. ,,Moc bych si přála, aby to byl pořad hlavně lidský a pomáhal,“ říká moderátorka Dana Morávková.

Ihned poté následuje zbrusu nový pořad s názvem „U tebe nebo u mě“ s Alicí Bendovou. Zde jsou zpovídané slavné osobnosti. Konverzace však neprobíhá ve studiu, ale rovnou v domovech celebrit. V prvním díle jsme mohli vidět Veroniku Žilkovou a Františka Ringo Čecha. ,,V rozhovorech se známými osobnostmi jdeme více do hloubky, není to jenom povídání o tom, kdo co dělá, jak se má, ale řešíme i negativní příhody, které se v jejich životech odehrály. Zkrátka je to povídání o životě se vším všudy,“ uvedla Bendová.

Přidat komentář